Suns vs. Bucks NBA Finals Game 4 Live Stream: Sådan ser du Bucks vs. Suns Game 4 Live

Hvilken Film Skal Man Se?

Milwaukee Bucks er vært for Phoenix Suns i spil 4 i NBA-finalen.

Hvilken forskel et spil gør. Giannis Antetokounmpo scorede 41 point og Jrue Holiday tilføjede 21 point og ni assists, da Bucks sejrede til en 120-100 sejr over Suns i spil 3 i NBA Finals. The Suns så ukarakteristisk sjusket ud, da serien flyttede fra Phoenix til Milwaukee. Chris Paul og Mikal Bridges var ansvarlige for otte turnovers, og Devin Booker skød 3 for 14, da Bucks tjente deres første sejr i serien. Cameron Johnson gav en gnist til Suns fra bænken og leverede 14 point og en tordnende dunk i 30 minutters aktion, men Phoenix havde kun Deandre Ayton i 24 minutter, da den store mand var begrænset på grund af tidlige fejlproblemer.

Serien begynder ikke rigtig, før hjemmeholdet taber. Vil Bucks gøre det to i træk, eller vil Suns tage en 3-1 føring? Vi er ved at finde ud af det. Sådan ser du spil 4 i NBA-finalerne live på ABC, ESPN 3 og Hulu.

HVAD STARTER SUNS VS BUCKS GAME 4 I AFTEN?

Spil 4 i serien sendes onsdag den 14. juli klokken 21.00. ET på ABC og ESPN 3.

SUNS VS BUCKS GRATIS SPIL 4 LIVE STREAM INFORMATION:

Hvis du har et gyldigt kabel-login, er NBA-finalerne tilgængelige for at se live på ABC eller ABC-appen . Spil 4 i serien kan også streames live Se ESPN eller den ESPN app.